“Onze passie voor licht, mens en architectuur is de basis van alles wat we doen.

Ons familierecept

Je zou kunnen zeggen dat Nomaled een verlichtingsmerk is. Wij noemen het liever een familie. Een familie van lichtontwerpers, (interieur-)architecten en interieurbouwers die hun passie voor licht en architectuur telkens weer omzetten tot een plek van absoluut genot voor hun klanten.

En dit lukt niet met één vast ontwerp. Het gaat immers om gezinswoningen, luxeuze appartementen, kantoorruimtes, openbare gebouwen, ... Elk design is uniek met unieke ruimtes, unieke doeleinden en unieke gebruikers. En dit verdient uiteraard unieke verlichting. Daarom gebruiken we geen standaard recept. We vormen de Nomaled ingrediënten telkens weer om tot bijzondere lichtrecepten, 100% afgestemd op de ruimte en zijn gebruiker.

Design 800X640Px

Handgemaakte meesterwerken

Zulke uitzonderlijke lichtrecepten kan je uiteraard niet in bulk produceren. Daarom hebben we een geweldig team van verlichtingsmeesterchefs in ons atelier te Mol, België. Zij zetten de Nomaled lichtrecepten één voor één om naar bijzondere licht meesterwerken, waarin je de passie en toewijding kunt voelen.

Atelier 800X640Px

Het draait altijd om licht

Met een gepassioneerd lichtontwerper als oprichter (Joris Van Olmen – lichtontwerper sinds 1995) draait het altijd om licht. Daarom voorzien alle Nomaled lichtobjecten je van een superieure lichtkwaliteit geïnspireerd door daglicht (CRI 90+/95+) en de meest efficiënte lumenoutput, afgestemd op jouw lichtbehoefte.

Tag Concept 00 800X640Px

Geïnteresseerd in onze geheime ingrediënten?

Nieuwsgierig naar onze ingrediënten? Dat snappen we, maar we delen onze familiegeheimen niet graag met het grote publiek. Neem daarom contact met ons op zodat we je in contact kunnen brengen met één van onze gepassioneerde familieleden. Zij laten je met plezier proeven van onze geheime Nomaled ingrediënten. En wie weet verwelkomen we je binnenkort in onze familie.