Kan jij je nog een leven zonder kunstlicht voorstellen? Dat daglicht essentieel is voor ons bestaan is algemeen geweten, maar heb je ook al eens stilgestaan over het belang van kunstlicht in onze huidige wereld?

Het is een vraag die ons dagelijks bezighoudt en het is dan ook onze passie en missie om de leefwereld van onze klanten te verbeteren door hun optimaal te voorzien in hun lichtbehoeften. Daarom is in 2015 Nomaled opgericht. Een puur Belgisch verlichtingsmerk dat unieke lichtsystemen ontwerpt en produceert. Geen massaproductie, maar maatwerkproducties vanaf 1 stuk, volledig aangepast aan de lichtbehoeften van onze klanten.

Dat dit concept een succes was, bleek al snel met een sterke groei tot gevolg. Dit werd al 2 jaar op rij beloond met een nominatie als Trends Gazellen. Intussen bestaat ons team uit meer dan 20 toffe collega’s die ieder op hun eigen manier sfeer brengen in het lichtverhaal van onze klanten.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een elektricien ateliermedewerker maatwerk ledverlichting.

Atelier 800X640Px

Functiebeschrijving

Je gaat als elektricien ateliermedewerker aan de slag in ons atelier te Mol. Samen met je collega’s sta je in voor het vervaardigen van onze maatwerk lichtobjecten. Verwacht hierbij geen massaproductie, want je maakt iedere keer weer een uniek lichtobject volgens de wensen van onze klanten. Dit doe je door productietekeningen om te vormen tot goed werkende lichtelementen, waarbij je instaat voor zowel de montage van de verschillende onderdelen als de bekabeling van de elektronische componenten.

Profiel

Ervaring is niet nodig. We zijn ervan overtuigd dat je met enthousiasme en de wil om te leren en doen minstens evenveel of zelfs meer kunt betekenen voor ons. Wel hebben we volgende verwachtingen van onze nieuwe collega:

  • Je hebt een goede elektrische kennis en kan elektrische schema’s lezen.
  • Je weet van aanpakken en kan zelfstandig taken uitvoeren.
  • Je hebt oog voor detail en kan probleemoplossend denken.
  • Je kan overweg met de PC en bent de Nederlandse taal eigen.
  • Je bent een echte teamplayer die er samen met de rest van ons team voor wilt gaan.

Aanbod

  • Je komt terecht in een stabiele en steeds groeiende KMO met een familiale sfeer en een jong creatief team, waarbij een goede werk-privé balans voorop staat.
  • We bieden jou een veelzijdige functie met steeds meer verantwoordelijkheid, waarin eigen ideeën en initiatieven gewaardeerd worden.
  • Ook zorgen we voor de nodige opleidingen en ondersteuning om je wegwijs te maken in onze verlichtingswereld.
  • Je kan rekenen op een competitief loonpakket dat groeit naargelang je ontwikkeling en verantwoordelijkheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Plaats tewerkstelling

Mol - België

Kennis maken?

Wil je meer weten over wat we doen en hoe jij in dit plaatje zou passen? Stuur dan een bericht naar Joris Van Olmen via jobs@nomaled.be en dan spreken we snel af voor een eerste kennismaking!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.